Solsona es prepara per a un Carnaval 100% virtual i carregat de sorpreses

L’Associació de Festes ha fet públics els actes centrals de la propera setmana, que es podran seguir a través d’internet i les xarxes socials. L’emissió s’ha programat a partir de l’entrada en vigor del toc de queda per evitar que la gent es trobi. Ho apunta el president de la Junta, Gerard Argerich:

  A banda d’aquests actes forts, durant la setmana hi haurà sorpreses i és per això que l’Associació de Festes demana a la població que activi les alertes de l’Instagram i estigui pendent de les xarxes socials.

El 51è Carnaval de Solsona arrencarà demà a ¼ d’11 de la nit amb un acte sorpresa anomenat “Carne levare part 1”. Entre divendres i diumenge hi haurà els plats forts: “Improperis”, “Inspiracions Live” i “A Solsona Boja Gent”. Gerard Argerich en dona els detalls:

   A diferència de la resta d’actes, “A Solsona Boja Gent” de diumenge es farà pels volts de ¾ d’una del migdia.

Els més petits viuran la festa a través de “L’aventura del Carnaval infantil”. Des del cap de setmana passat, els 370 infants inscrits a aquesta proposta han de completar 8 missions que consisteixen en experiments, vídeos i manualitats per fer des de casa. La Junta es mostra molt satisfeta per la bona acceptació que ha tingut aquesta proposta.

Dimarts a la nit s’emetrà el concert del ball de disfresses de l’any passat amb l’Orquestra Solsona 70 mentre que el punt i final serà amb l’espectacle “Capítol zero” Dimecres de Cendra a partir de les 10 de la nit.

L’Associació de Festes reitera una crida a la responsabilitat i a complir les mesures de seguretat i emplaça la ciutadania a celebrar el Carnaval des de casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *