Troben un cadàver al pantà de la Llosa del Cavall que podria ser del capellà desaparegut al Santuari de Lord al novembre

Diumenge a la tarda, uns pescadors que eren a la zona van alertar els Mossos d’Esquadra de la troballa d’un cos surant a l’embassament en terme de Navès. El punt era de molt difícil accés i no va ser fins ahir quan es va poder recuperar amb l’helicòpter dels Mossos i la unitat aquàtica. A causa de l’estat avançat de descomposició, caldrà que les proves d’ADN confirmin la identitat de la víctima, tot i que la policia veu molt probable que sigui el capellà desaparegut.

Recordem que mossèn Xavier Castelló, de 78 anys, diagnosticat d’alzheimer i amb diabetis, va sortir a passejar pels voltants del Santuari de Lord el migdia del 17 de novembre passat i se li va perdre la pista. Durant cinc dies, Bombers, Mossos, ADF Vall de Lord i voluntaris el van estar buscant per terra, aigua i aire però, malauradament, no es va poder localitzar i la recerca es va tancar per falta d’indicis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *