El Festival Espurnes Barroques recordarà els 25 anys dels incendis del 98 centrant-se en el binomi entre natura i dansa

La sisena edició arrencarà el 12 de maig i s’allargarà fins a l’11 de juny amb actuacions en una vintena de poblacions de la Catalunya Central. Al Solsonès hi haurà sis actuacions, amb la incorporació de Canalda; 12 activitats educatives i cinc propostes socials.

El primer cap de setmana el festival girarà al voltant del foc, el segon de la fusta, el tercer al voltant del brot i el quart al voltant de la llavor. En parla el director d’Espurnes Barroques, Josep Barcons:

L’últim cap de setmana, la dansa es traslladarà al videoart a Sant Llorenç i a un vol de falcons a Canalda al so d’un clavicèmbal. Tot plegat, en una sisena edició que com a novetat comptarà amb el naixement de l’Orquestra del Miracle que estarà formada per una vintena de músics. En parla el que en serà el director, Juan de la Rubia:

Per primera vegada, Espurnes Barroques s’endinsa en les arts plàstiques amb una instal·lació d’art amb fum de Marina Berdalet i Frances Bartlett que es podrà veure a Solsona i encàrrecs de Pep Aymerich i Marta Ricart. Com sempre, les activitats del festival comptaran amb tastos gastronòmics que posaran en valor el producte de proximitat. Podeu consultar la programació detallada i comprar entrades al web espurnesbarroques.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *