Treuen a concurs el disseny de la “Guia de serveis de Solsona i comarca” de l’any que ve

La intenció de l’Ajuntament de Solsona, el Consell Comarcal del Solsonès i l’Associació de Festes del Carnaval és publicar-la al gener i distribuir-la gratuïtament. Al mateix temps, es podrà consultar en línia al web guiadesolsona.cat.

El disseny ha d’incloure la inscripció “Guia de serveis de Solsona i comarca 2023” i els logotips de les tres entitats promotores. El format ha de ser horitzontal, de 22×16 centímetres. Les propostes es poden presentar fins al 30 de novembre al registre general d’entrades de l’Ajuntament de Solsona adjuntant-hi un sobre tancat amb les dades de contacte de l’autor. El treball seleccionat es premiarà amb 100 euros i un abonament pels actes de pagament del proper Carnaval.

Paral·lelament, des del Consell Comarcal s’estan actualitzant les dades de la publicació per via telefònica. Els negocis que no hi eren i hi vulguin aparèixer poden enviar un correu electrònic a coordinacio@firadesolsona.com o bé trucar al Consell al 973482003 i demanar pel Pere. El preu és de 60 euros per línia publicada a la guia, amb un descompte de 10 euros per als establiments associats a la UBIC, Empresaris per al Solsonès o Gremi d’Hostaleria. Si es rep una trucada per actualitzar la informació, cal desconfiar si es demanen dades bancàries ja que des del Consell no se’n sol·liciten.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *