El Teatre Comarcal acull divendres un espectacle sensorial sobre el plaer i el desig femenins

La companyia La Virgueria representarà “La punta de l’iceberg”, creat a partir d’històries i situacions basades en experiències reals, en la qual les protagonistes parlen com a subjectes i no com a objectes. Dirigit per Isis Martín i Aleix Fauró, l’interpreten les actrius Patrícia Bargalló i Paula Jornet. La reflexió vol respondre a preguntes com “Què ens atrevim a viure i què ens atrevim a preguntar?”, “Com vivim la sexualitat?” o “La nostra sexualitat és més lliure ara que fa 20 anys?”.

“La punta de l’iceberg” es podrà veure divendres a les 9 del vespre al Teatre Comarcal i l’entrada és gratuïta i sense reserva prèvia. S’emmarca en la programació del 8M impulsada per la regidoria de Feminismes de Solsona i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal.

D’altra banda, s’han posat a la venda les entrades de l’última proposta d’aquest cicle a través de la plataforma de Turisme Solsonès. Entre el 24 i el 26 de maig, el Tatrau Teatre acollirà el muntatge interdisciplinari “Nues”. Es tracta d’una reflexió íntima i profunda sobre el lloc que ocupen les cures envers la maternitat a partir de l’experiència del dol perinatal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *