Tornen a augmentar els positius al Solsonès amb 47 casos nous en només una setmana

A Solsona, l’índex de risc de rebrot s’ha disparat de nou i arriba als 1.142 punts.

S’han detectat a partir de les 247 proves PCR que es van realitzar de dilluns a diumenge de la setmana passada al Centre Sanitari. En la majoria dels casos la simptomatologia és lleu excepte en dos d’ells que han requerit control hospitalari. Un dels últims positius diagnosticats és una persona usuària de la residència Pere Màrtir Colomés, motiu pel qual s’està fent un cribratge a tot el personal i residents.

Precisament, el Centre Sanitari ha iniciat la detecció de coronavirus amb tests d’antígens, una prova que consisteix en recollir una mostra nassal i posar-la en un reactiu que ofereix un resultat en 15 minuts i amb una fiabilitat del 99%. Aquests tests complementaran les proves PCR.

Tres grups escolars confinats

Pel que fa als grups escolars, aquests darrers dies han acabat el confinament grups de Setelsis, l’Institut Francesc Ribalta, Arrels Primària i la llar d’infants Els Petits Gegants. Per contra, es confinen el cicle formatiu d’Informàtica d’Arrels Secundària i dos grups de l’Institut: 1r d’ESO A, que torna a les aules el dia 16; i el cicle formatiu de Jardineria, que es reincorpora aquest dijous.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *