Actualitzen la guia d’entitats del Solsonès

El projecte porta per títol “Solsonès Viu”, l’impulsen l’Arada, l’Oficina Jove del Solsonès i Deixant Empremta i, a part de renovar la guia creada per l’Arada el 2009, vol ser un recurs per connectar les associacions de la comarca.

En el marc del projecte Actua de l’Arada, fa més d’una dècada es va editar la primera Guia d’Entitats del Solsonès, que agrupava prop de 150 associacions de tot tipus: culturals, artístiques, esportives, d’atenció social, educatives i de lleures, associacions de veïns, de caçadors o ADF, entre d’altres. Algunes entitats han deixat d’existir i n’han sorgit de noves, la qual cosa demostra que el Solsonès és un territori actiu en l’àmbit associatiu.

El primer pas és la creació d’un formulari online per actualitzar les dades de les entitats i fer una diagnosi de l’acció associativa a la comarca. Es pot trobar a la pàgina web actua.larada.net. L’Arada, l’Oficina Jove i Deixant Empremta fan una crida a les entitats perquè responguin el formulari i el comparteixin amb entitats properes.

El projecte Actua acompanya la realització d’activitats i projectes que tinguin com a objectiu millorar la vida des dels vessants social, cultural i econòmic. L’Arada posa de relleu que, per aconseguir-ho, és imprescindible la cooperació amb el teixit associatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *