The Penguins i la companyia Pagans a la nova proposta Tardor en Pack per a infants i joves de Solsona

L’objectiu d’aquesta iniciativa de l’Oficina Jove del Solsonès i el Solxicsona és una oferta gratuïta per compensar, en part, el parèntesi obligat durant la pandèmia.

El dissabte dia 20 d’aquest mes, al punt quilomètric 0,48 de l’antiga carretera de Berga, prop del camí d’accés a la deixalleria, hi actuarà la companyia Pagans. A les 7 de la tarda i a les 9 del vespre hi haurà dues sessions de “Paraules que trenquen ossos”, Premi de la Crítica al millor espectacle de carrer. Un grup reduït de persones s’endinsarà al bosc on, sota l’estructura de rondalla, cadascú viurà la seva pròpia connexió amb la natura, el territori i les històries ancestrals. La intenció és que els participants reflexionin sobre la vigència de la tradició oral i sobre com explicar història en el món tecnològic. És una proposta recomanada al públic a partir de 10 anys. Els infants de 10 i 11 anys hi han d’acudir acompanyats d’una persona adulta mentre que a partir de 12 es demana que hi vagin sols.

La segona proposta és el dia 28 a les 5 de la tarda a la sala polivalent. The Penguins presenta el cinquè treball del projecte Reggae per Xics, “Quadern de bitàcola”, amb una dotzena de temes.

Les entrades per a les dues propostes de Tardor en Pack són gratuïtes, però cal fer reserva a través de la plataforma d’entrades de Turisme Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *