El Rebost Solidari munta una parada informativa els divendres de mercat per sensibilitzar de la crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia

El context de Covid ha agreujat la situació de vulnerabilitat de diverses famílies. Si bé l’any passat es van beneficiar d’aquest programa social 130 famílies, enguany se n’estan atenent un centenar amb més de 90 menors.

És per això que el Rebost Solidari surt al carrer recordant a la població la necessitat de tenir present el Fons d’Emergència Social i el Rebost Solidari del Solsonès. La parada informativa es tornarà a situar davant de l’Ajuntament aquest divendres i el vinent de 10 del matí a 12 del migdia. Des d’aquest punt es recorda la diversitat de canals que hi ha per col·laborar amb el Rebost Solidari: els punts de recollida d’aliments a diversos establiments, les microdonacions d’un euro al mes a través de Teaming, els arrodoniments solidaris a les botigues adherides o els donatius al número de compte del Fons d’Emergència Social. La parada del mercat també és un punt de recollida de donacions econòmiques i de productes frescos i envasats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *