Tensió i retrets entre govern i oposició en les valoracions de la Festa Major

Mentre que el regidor de Cultura, Albert Colell, en feia un balanç molt positiu i assegurava haver tingut molt bon feedback, des de l’oposició no ho comparteixen. Des de Junts, la portaveu, Núria Bonet, va lamentar la sobreexplotació i la poca il·luminació de la plaça del Camp. El regidor de Cultura ho considera un emplaçament idoni per fer concerts a l’aire lliure mentre que l’alcaldessa defensa que la plaça del Camp estava en bones condicions. Bonet també va lamentar que el cantant de Búhos fumés a la sala polivalent, on està prohibit. Tant Gisbert com Colell asseguren que van actuar per esmenar-ho però que se’ls va fer cas omís. Però el punt que va encendre més els ànims va ser quan la portaveu de Junts va retreure a Pilar Viladrich que no assistís als actes de Festa Major. Núria Bonet considera que hauria de donar exemple:

 Així li responien Judit Gisbert i Albert Colell:

            

En la seva intervenció, Bonet també va fer referència a algunes piulades a Twitter tant de la tècnica de Comunicació de l’Ajuntament des del seu compte personal com del perfil privat d’Albert Colell. Sentim la resposta de la portaveu de la CUP, Pilar Viladrich, a tot plegat:

Per la seva banda, Marc Barbens també lamentava el to utilitzat per alguns membres del consistori en el ple i el fet d’entrar en qüestions personals de treballadors municipals i de regidors. En canvi, considera que caldria prendre mesures per l’inici abans d’hora del castell de focs penalitzant l’empresa:

Gisbert va argumentar que va ser un error humà i que n’assumeix la responsabilitat, però que no es prendran mesures amb l’empresa. Per altra banda, Barbens demanava intensificar la neteja dels lavabos públics de la plaça del Camp. L’alcaldessa, per la seva banda, lamenta l’incivisme d’alguns usuaris i ho qualifica de vergonyant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *