St. Llorenç obrirà el punt d’emergència de deixalles només els diumenges per millorar els resultats de la recollida selectiva

Aquest servei situat a la plaça del Mur es va obrir fa 8 anys, quan es va implantar el porta a porta, per facilitar l’eliminació controlada i separada de residus a la població flotant, que no pot mantenir la disciplina del porta a porta. Amb tot, els resultats de la recollida selectiva han empitjorat els últims anys, amb el conseqüent increment del cost per a l’Ajuntament de l’ús de l’abocador comarcal, i és per això que s’ha dissenyat una estratègia. N’apunta els motius l’alcalde de Sant Llorenç, Francesc Riu:

Així, a partir de l’1 de març el punt d’emergència només obrirà els diumenges de 8 del matí a 8 del vespre. La deixalleria modificarà lleugerament els horaris i obrirà els dissabtes d’11 a 1 i de 3 a 6 i entre setmana, es manté de 10 a 3.

D’altra banda, per rebaixar el cost de l’abocador per les arques municipals, la taxa per deixar runes i restes vegetals a la deixalleria, que fins ara només pagaven professionals com jardiners o empreses de construcció, s’amplia als particulars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *