Solsona tornarà a tenir les atraccions sense llum ni música o sorolls estridents almenys tres hores al dia durant el Carnaval

És una mesura inclusiva per tal que els infants amb hipersensibilitat, com per exemple trastorns de l’espectre autista, també puguin gaudir d’aquest espai de lleure. Va ser proposada en un ple per Alternativa per Solsona-CUP i ja es va estrenar el 2020. Ara, després del parèntesi de la pandèmia, es torna a aplicar. L’horari acordat és de Divendres a Dilluns de Carnaval de 12 a 2/4 de dues i de 2/4 de 5 a 6 de la tarda, tot i que els firaires poden ampliar-lo, si volen.

La Policia Local també recorda als responsables de les atraccions que cal complir uns horaris pel descans veïnal. Cal que redueixin el volum de la música a partir de les 10 de la nit i parar-la a les 11 dijous i de diumenge a dimecres i una hora més tard divendres a dissabte. Les atraccions es poden mantenir en funcionament una hora més si es fa sense música. Enguany l’Ajuntament ha concedit llicència a 21 atraccions, un volum similar al d’abans de la pandèmia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *