Solsona tanca una Fira de Sant Isidre sense aglomeracions ni incidents

La comissió organitzadora fa un primer balanç molt positiu de la 68a edició del certamen, amb una afluència de públic local i comarcal i sense massificacions. A grans trets, els visitants han complert amb les direccions de sentit marcades i els aforaments limitats en els tres espais. Les zones perimetrades no han arribat en cap moment al límit, amb un màxim de 105 persones de les 120 que hi cabien a l’estand de les botifarres, 200 de 288 a la plaça del Camp i 850 de les 1.300 de capacitat màxima del Camp del Serra. Això ha permès un trànsit fluid de vianants. Ho destaca el coordinador de Solsonès Fires, Pere Obiols:

Malgrat això, els ruixats de tarda tant de dissabte com d’ahir, més intens, han obligat els expositors i visitants a plegar més d’hora. El més afectat ha estat l’estand de les botifarres a l’hora dels sopars, tot i que ha tingut molt bona acollida la venda d’entrepans per emportar.

Algunes de les variants que han obligat a adoptar les mesures de prevenció de la Covid-19 possiblement tindran continuïtat en properes edicions. És el cas de les reserves prèvies als actes, que donaven seguretat a la gent i li donaven garantia de tenir butaca i poder escollir la localitat. El nou format de L’Hora del Vermut, amb música en directe en diferents indrets, probablement mantindrà alguns aspectes en la propera edició. Finalment, es preveu seguir amb el control d’aforament, no per limitar l’accés sinó per poder comptabilitzar el volum de visitants a la Fira de Sant Isidre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *