Solsona tanca un Corpus amb molt públic i una elevada participació gegantera

Tant el regidor de Cultura, Albert Colell, com el macip major de l’Agrupació de Geganters, Roger Davins, es mostren molt satisfets, especialment pel planter de geganters que va fer que en el passacarrers de dissabte sortissin també l’àliga i el drac, com no es veia des de feia molts anys. Aquests dos elements van fer acte de presència juntament amb el bou, la mulassa, els gegants i els cavallets. La roda de foc i el concert de la formació The Velcros també van ser molt concorreguts. La voluntat dels Geganters és que aquesta actuació quedi ja instaurada per Corpus.

Un any més, l’Agrupament Escolta i Guia Pare Claret va confeccionar la catifa amb pètals i serradures a la plaça de Palau, enguany amb el lema “Salvem els campaments a la natura”. Ho han fet coincidint amb la mobilització d’entitats del lleure que, a dos mesos de començar la temporada de campaments, es veuen afectades per les restrictives normatives de la Generalitat.

Aquest Corpus ha participat en la comitiva d’autoritats una altra dona amb vara, la jutgessa de Solsona, Laura Moreno-Chinchilla. L’alcaldessa, Judit Gisbert, l’ha convidat a l’encesa de la tronada juntament amb Conxita Flores en representació de la Confraria de la Mare de Déu del Claustre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *