L’Ajuntament de Solsona dona llum verda a una modificació de crèdit de 183.000 euros per ampliar algunes partides

Tots procedeixen de la Diputació de Lleida i d’aquests, 74.000 es destinaran a inversions, i la resta a la despesa corrent.

El gruix més important, 55.000 euros, es destinaran a treballs tècnics com el pla local d’habitatge, el pla de mobilitat o el projecte de la nova deixalleria. D’altra banda, s’ampliarà la partida de supressió de barreres arquitectòniques amb 41.000 euros més i la de conservació de parcs infantils amb 35.000. En parlava l’alcaldessa, Judit Gisbert:

Des de Treballem per Solsona, el seu portaveu, Marc Barbens, considerava que la partida de treballs tècnics és massa elevada i no estava d’acord amb algunes decisions que s’han pres des de l’equip de govern:

La portaveu de Junts per Solsona, Núria Bonet, va lamentar l’adequació d’un espai de joc en una parcel·la municipal del carrer de Josep Maria de Sagarra en tant que els veïns no ho han demanat. En canvi, a La Plana sí que hi ha demanda d’aquest tipus d’equipaments. L’alcaldessa va recordar que es retira la cistella de bàsquet de la placeta del carrer de J. V. Foix i Alcaldes Moles per malestar veïnal i va avançar que a la Plana també s’hi condicionarà un espai de joc. Per al regidor d’Urbanisme i Esports, Joan Parcerisa, es tracta de crear zones de lleure on no n’hi ha i es comença per la zona que requereix menys intervenció. Per  la seva banda, la regidora d’Infància, Pilar Viladrich, considera que no és just equiparar zona de joc amb font de problemes.

Finalment, la modificació de crèdit va quedar aprovada amb els 7 vots de l’equip de govern i les 6 abstencions dels dos grups a l’oposició. En canvi, els comptes del 2023 es van aprovar per unanimitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *