Solsona subvenciona amb un màxim de 6.000 euros la reforma d’habitatges buits que es destinin a lloguer social

És una convocatòria de l’Ajuntament que s’obrirà dimarts de la setmana que ve per incrementar l’oferta d’habitatges de lloguer a un preu assequible. S’hi poden acollir els titulars de pisos buits que hagin fet obres de reforma durant aquest any i de nova incorporació a la borsa d’habitatge municipal. Les persones físiques han de mantenir-hi el pis un mínim de 5 anys i les persones jurídiques, 7. Els ajuts s’atorguen per ordre d’entrada, amb un màxim del 50% de la despesa, fins a exhaurir la partida de 29.000 euros.

Són subvencionables despeses de l’adequació del pis per aconseguir-ne les condicions mínimes d’habitabilitat o el condicionament d’instal·lacions de serveis segons la normativa vigent. També hi poden optar l’arranjament de banys i cuines, la millora de l’aïllament tèrmic i acústic i treballs de manteniment i conservació de parets, terres, portes i finestres.

La sol·licitud a aquesta convocatòria s’ha de presentar preferentment de forma telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Des de l’oficina d’habitatge es farà l’acompanyament necessari de la tramitació. L’any passat se’n van beneficiar 8 habitatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *