Solsona s’endinsa en una Festa Major amb més concerts i avançant la capta al primer dia per atraure més públic juvenil

La tres-cents setantena edició, que acaba d’arrencar, comptarà amb una cinquantena d’actes. Una de les novetats més destacades és la col·laboració entre Joventut Solsonina i l’Agrupació de Geganters que passa per canviar de dia la capta dels gegants joves, que es fa avui mateix. Ho explica l’alcaldessa, Judit Gisbert:

Encara hi ha disponibles tiquets per al sopar d’avui, que es posaran a la venda avui a partir de les 7 a la plaça Major.

Un altre canvi és, de fet, un retorn: el de la Tractorada popular de la Diada, que es recupera després d’un parèntesi de sis anys. Hi haurà un esmorzar popular al preu de 5 euros a la plaça del Camp dilluns a partir de les 9 i a 2/4 de 12 hi haurà la benedicció dels tractors i la ruta per la ciutat i una proposta alternativa per als més petits per anar des del passeig fins a l’Ajuntament. Pel que fa a dissabte, els ballets, presidits per la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, es podran seguir en directe per Televisió del Berguedà a partir de 2/4 d’una.

El regidor de Cultura, Albert Colell, subratlla el caràcter popular de la festa, amb la majoria de convocatòries gratuïtes. Colell destaca la necessitat que la tradició evolucioni però sense perdre l’essència:

A l’espai de l’agenda us oferirem tota la programació detallada dels propers dies, que també podeu consultar en línia al web solsonalafesta.net.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *