El Museu de Solsona ja té una entrada a peu de carrer per fer-lo més visible i accessible

Ahir a la tarda se’n va fer la inauguració oficial amb la presència de desenes de persones que volien veure les noves instal·lacions, els parlaments dels representants del Patronat del Museu i l’actuació musical de Montserrat Isanta.

Fins ara el Museu de Solsona, ubicat al Palau Episcopal, passava desapercebut als visitants, ja que quedava força amagat. N’és testimoni de primera mà un dels patrons del Museu, el bisbe de Solsona, Francesc Conesa:

Les obres arriben 40 anys després de la primera remodelació. Pel director del Museu, Carles Freixes, la nova entrada suposarà un revulsiu de cara al turisme:

Hi coincideix plenament l’alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert:

Per la seva banda, la directora general de Patrimoni Cultural, Sònia Hernández, destaca que el de Solsona és un museu actual amb una mirada social accentuada:

El nou accés forma part del Pla Director Estratègic del Museu, del qual ja l’any passat es va fer la remodelació de la sala de Sant Quirze de Pedret, la icona de l’equipament. Quedaran pendents l’habilitació d’una nova sala d’exposicions temporals i una sala de treball per a l’equip del Museu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *