Solsona s’endinsa aquest cap de setmana en la Festa de Sant Antoni Abat amb la incorporació d’un concurs de botifarra i activitats infantils

La cercavila, la benedicció i els Tres Tombs de dissabte a partir de 2/4 de 12 a l’entorn de la plaça del Camp són les propostes centrals de la festa dedicada al patró dels animals i dels traginers. L’organització, Cofestas, preveu que hi participin una quarantena d’animals, en la línia de les últimes edicions. El gruix d’actes es concentrarà, com és habitual, dissabte al matí. A les 9 hi haurà la concentració i l’esmorzar amb coca i xocolata al bar Cantàbric. A ¾ de 10 la comitiva, acompanyada dels Trabucaires i la Batxaranga, es traslladarà a la Catedral per assistir a la missa amb l’acompanyament del Grup Musical de la Parròquia de Solsona. En sortir, s’oferirà pa beneït i s’anirà a la plaça del Camp a fer la cercavila, la benedicció i els Tres Tombs. A la una, al Camp del Serra, hi haurà “La gran cagada”, una llumineta amb 200 euros en joc en què els participants hauran d’encertar el quadrant on el ruc farà les seves necessitats. Posteriorment hi haurà una exhibició de carruatges Marathon tibats per cavalls i es repetirà la fórmula del dinar a la sala polivalent, que es va estrenar l’any passat i va tenir molt bona acollida. Enguany els pendonistes són Marc Barrera, de Llobera, Judit Costa, de Lladurs i Daniel Guzmán, de Solsona, mentre que l’organització ha nomenat pendonista d’honor Pere Vila, de Lladurs. Marc Barrera destaca les novetats de la programació de la Festa de Sant Antoni:

Diumenge a la tarda també hi haurà el tradicional ball a la sala polivalent a càrrec de l’orquestra Cafè Trio. I divendres a partir de la una de la matinada, també en aquest escenari, hi haurà el concert d’hivern del Club Futbol Solsona amb The Velcros i DJ Erika.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *