Solsona incorpora a la programació nadalenca tallers de temàtica urbana per a joves i adolescents

Avui s’obren les inscripcions per a dues de les propostes: un taller de rap i beatmaking i un altre de grafits. També se’n farà un de dansa urbana i es convoca el primer concurs de Tik Tok.

“Nadal XXL” és una proposta de les regidories d’Afers Socials i Joventut per complementar l’oferta nadalenca de la ciutat amb propostes atractives per als joves a partir de 14 anys al mateix temps que es treballa la comunitat, la interculturalitat i el sentiment de pertinença a la ciutat.

El taller de rap i beatmaking l’impartirà la cooperativa vallesana Erol Urbà el dia 27 a la tarda a la sala cultural de l’Ajuntament. Cal inscriure-s’hi en línia abans de dimecres vinent ja que les places són limitades. També s’han obert les inscripcions pel taller per aprendre a pintar grafits que oferirà Ferran Alonso la tarda del dia 28 a la plaça de l’U d’Octubre. El resultat servirà d’atrezzo per al taller de dansa urbana de l’endemà, que no necessita inscripció. Anirà a càrrec de Sergi Segura, ballarí professional i professor de l’Escola de Dansa de Solsona.

D’altra banda, el consistori solsoní convoca per primera vegada un concurs a TikTok. Es titula “Estic tokat/tokada per Solsona” i hi poden prendre part els joves d’entre 16 i 25 anys amb vídeos de com a màxim 45 segons que mostrin el seu sentiment de pertinença a la ciutat. D’entre les propostes presentades se’n seleccionaran dues. Els guanyadors podran triar entre cinc experiències a la comarca: descens de barrancs, passeig amb cavall, entrada al Parc d’Aventura del Port del Comte, circuit d’spa i massatge a l’Hotel Sant Roc o vol en parapent. Les bases completes del certamen es poden consultar a l’apartat de concursos del web ajsolsona.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *