Solsona FM estrena dimarts un programa d’història explicada de forma amena i distesa

Albert Colell, Marc Segués i Pau Subirà són els conductors d’ “Els ulls de Clio”

Qui ho diu que la història és avorrida? El nou programa de Solsona FM “Els ulls de Clio”, en referència a la musa de la història de la mitologia grega, ens ho desmentirà. S’estrena dimarts a les 7 de la tarda i serà un espai quinzenal que també es podrà escoltar els dissabtes a les 11 del matí i la repetició la setmana següent. Així mateix, es podrà trobar a Spotify, Ivoox, Youtube, Instagram i Twitter i al web i les xarxes socials de Solsona FM.

Albert Colell, Marc Segués i Pau Subirà ens porten un programa fresc de mitja hora de durada i de ritme picat per explicar la història sense avorrir i amb un punt d’humor, de forma distesa i amena.

El rigor científic el posarà Albert Colell, historiador, a la secció “Les coses d’antany”, on parlarà de qualsevol fet o concepte històric. En aquesta ocasió, com no podia ser d’una altra manera, se centrarà en fets nadalencs interessants. Marc Segués porta “La premsa llegida amb binocles”: a través d’una notícia d’actualitat ens explicarà el seu rerefons històric. S’estrenarà amb l’origen i les curiositats de la loteria. Pau Subirà presenta “Sortint de dubtes”, un concurs de preguntes d’història que, per començar, tindrà com a centre d’interès la paraula Clio que dona títol al programa. Al final del programa, els conductors ens recomanaran obres de teatre, llibres, pel·lícules, exposicions i qualsevol altra proposta que considerin interessant pels oients. En aquest primer programa d’ “Els ulls de Clio” ens ajudaran a trobar distraccions per aquestes festes de Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *