Solsona evita prop de 500 kg de residus i 4.320 kg de CO2 en una setmana comprant a les botigues de la Fundació Volem Feina

Aquests són alguns dels càlculs que ha fet l’entitat en el marc de la campanya Waste Watchers, Observadors de Residus, que es va fer fins diumenge coincidint amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

La Fundació Volem Feina va pesar els objectes que la clientela va adquirir als seus establiments d’articles de segona mà. D’aquesta manera, vol posar de relleu la importància de la reutilització, tant pels beneficis ambientals, com els socials i els econòmics. Segons una calculadora ambiental, durant una setmana s’han evitat els quilos de Co2 que absorbeixen al dia un total de 220.000 arbres. A més, la campanya s’ha traduït en prop de 80 hores de treball d’inserció generades. Glòria Mujal és la tècnica de l’àrea de Serveis Ambientals:

L’entitat agraeix la col·laboració de la ciutadania que fa donacions d’objectes per a la seva venda i reutilització i la gent que compra els productes de segona mà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *