Creix l’interès dels joves en la defensa de la natura i el medi ambient

Aquesta és una de les conclusions de la jornada de voluntariat ambiental celebrada a Solsona dissabte passat. Ho posa de manifest en un comunicat el Grup de Natura del Solsonès, coorganitzador de l’esdeveniment juntament amb la Xarxa per a la Conservació de la Natura. Aquesta secció del Centre d’Estudis Lacetans valora molt positivament l’interès creixent dels joves i els anima a participar en les activitats que organitza.

Dissabte, es va fer una activitat de revisió de caixes-niu d’ocells i ratpenats a les basses de Brics, a Olius. També se’n van col·locar d’altres per al mussol comú i es va fer una neteja de l’entorn de la pantalla d’observació. Igualment, van participar en la jornada dos anelladors experts que van explicar als participants en què consisteix l’anellament científic d’ocells.

En el marc de la jornada de voluntariat ambiental, que també es va dur a terme a altres llocs de Girona, Barcelona, Tarragona i Lleida, també es van fer xerrades sobre la temàtica i el Grup de Natura va repassar els seus projectes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *