Solsona decretarà tres dies de dol oficial per les víctimes de la Covid-19 a la ciutat

L’Ajuntament preveu aprovar la declaració en el ple d’aquest vespre i entrarà en vigor divendres fins diumenge a la nit. Durant aquests dies, no es poden celebrar actes oficials, lúdics i festius i les banderes onejaran a mig pal. Ho faran en record de les 28 persones que han mort a causa del brot de la residència Hospital Pere Màrtir Colomés i de totes les que han perdut la vida des de l’inici de la pandèmia.

En aquest sentit, les formacions polítiques reunides per al repartiment de fanals durant la campanya electoral han acordat no fer actes de campanya ni penjar cartells fins dilluns.

La declaració recorda que des del 14 de gener les banderes onegen a mig pal i que, un cop eradicat el brot de la residència, es considera que ara pertoca declarar el dol oficial. Afirmen que és de justícia manifestar de forma solemne el sentiment de l’Ajuntament de Solsona, en representació de la ciutat. Més endavant, quan la situació sanitària ho permeti, es preveu organitzar un acte institucional per retre homenatge a les víctimes solsonines de la Covid-19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *