Solsona acull una jornada sobre com acompanyar la diversitat d’infants i joves

Porta per títol “Quantes vegades has sentit… Tu no m’entens”. S’adreça tant a les famílies com a la comunitat docent i tindrà lloc el dissabte 12 presencialment al Teatre Comarcal i virtualment pel canal de Youtube de l’Ajuntament.

Amb la dinamització del psicopedagog Daniel Gabarró, s’intentarà reflexionar sobre les diferències que infants i joves posen sobre la taula en el dia a dia i que poden ser causa d’un allunyament. S’abordarà la diversitat en tots els àmbits: gènere, orientació afectivosexual, salut mental, ideologia o aficions, entre d’altres.

Testimonis que ho han viscut aportaran eines per viure-la d’una manera integradora, respectuosa i plaent. Entre els ponents hi haurà el mestre de secundària solsoní Joan Rafart i Pepa Nolla, presidenta honorífica de l’Asociación de Familias Contra la Intolerancia x Género i autora del llibre “¿Seguro que no pasa nada? Reflexiones de una madre activista pro LGTBI”.

És un acte organitzat per les àrees d’Afers Socials, Igualtat i Joventut del Consell Comarcal i l’Ajuntament a través del SAI del Solsonès, amb la col·laboració de les AMPA i AFA de la comarca i el Servei Educatiu del Solsonès.

Per assistir a la jornada del proper dissabte 12 presencialment, cal reservar localitat a través de la plataforma d’entrades de Turisme Solsonès. Per seguir-la virtualment, cal omplir un formulari en línia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *