S’inaugura l’exposició de gran format al carrer “Benvinguts al Carnaval més boig”

Són onze fotografies de fins a sis metres d’amplada penjades des d’ahir en diversos indrets del nucli antic. Són obra del fotògraf Òscar Rodbag, de la revista Descobrir Catalunya, que coprodueix la mostra amb l’Ajuntament de Solsona i el suport de l’Associació de Festes, la Colla Gegantera del Carnaval, l’Orquestra Patinfanjàs i els treballadors municipals. L’acaben d’inaugurar l’alcalde, David Rodríguez; el director de la revista Descobrir, Joan Morales; el fotògraf i autor de l’exposició, Òscar Rodbag i el president de l’Associació de Festes, Joan Solé.

“Benvinguts al Carnaval més boig” exposa a l’aire lliure imatges de les figures més emblemàtiques del Carnaval al costat dels seus veïns. El fotògraf Òscar Rodbag explica l’origen i la motivació d’aquesta mostra:

Per al consistori, aquesta exposició que s’emmarca en el cinquantè Carnaval és una acció més de promoció del patrimoni festiu i geganter de la ciutat. La idea és allargar la presència de la festa al carrer almenys durant tot un any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *