Riner recupera la Fira de la Mel després del parèntesi per la pandèmia

Se celebrarà el primer cap de setmana d’abril al Miracle. Començarà el dissabte 2 amb la quarta Jornada tècnica de la mel, que inclourà una xerrada sobre el projecte Redicat, conferències i cates de mel.

La Fira pròpiament dita arribarà el diumenge 3 a l’entorn de la plaça i el Santuari del Miracle. Durant tot el matí hi haurà la fira de productes de mel i altres productes de proximitat, una degustació de tapes elaborades amb mel per part dels restaurants de Riner i altres negocis i diverses exposicions. A les 11 del matí, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, entregarà el guardó “L’Abella Rinerenca” a la sala de plens de l’Ajuntament de Riner. Ja a la tarda, de 4 a 6, hi haurà una Fira de productes locals.

En el marc de la Fira de la Mel de Riner també s’organitzen diverses activitats. Per al públic infantil s’ha programat un concurs-taller de dibuix sobre el món apícola i de coneixença del territori i tallers de construcció d’un hotel d’insectes, de maquillatge i d’ubicació dels pobles del Baix Solsonès. D’altra banda, hi haurà jornada de portes obertes a l’Espai Barroc, a l’Espai Natura i el Pati de la Casa Gran i visites guiades a l’exposició “Jocs i joguines de l’antiguitat i del nostre record”. La cinquena Fira de la Mel, recordem-ho, serà el primer cap de setmana d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *