Prop d’un centenar de persones es concentren davant del Centre Sanitari per reivindicar la recuperació de la massa salarial

Professionals sanitaris, familiars i representants de grups polítics a l’oposició al Consell Comarcal es van manifestar ahir al migdia a les portes de l’equipament per reclamar els increments del sector, que sumen un 6,4%. Defensen que els augments als altres llocs s’han anat fent de mica en mica i ara s’han acumulat. Són conscients que hauran de perdre alguna DPO i consideren que hi ha recursos per poder fer diners a planta. Lamenten que la presidenta els hagi titllat d’oportunistes aprofitant la situació de la Covid-19 i recorden que la seva demanda és reiterada des del 2018 i sempre han rebut la mateixa resposta. Ho apunta Helena Motos, representant de Comissions Obreres a la taula de negociació:

A més, posen de relleu que la gestió efectuada pel gerent i la presidenta, a banda del menyspreu cap als treballadors, posa el centre en una situació de feblesa i es posa en joc la seva viabilitat. Carme Bonvehí és membre del comitè d’empresa del Centre Sanitari:

Així, d’ara en endavant, cada dimecres els treballadors del Centre Sanitari se sumaran a les concentracions de Marea Blanca per demanar que se’ls actualitzi la massa salarial. El personal s’ofereix a fer un debat públic per exposar el seu punt de vista i emplacen la direcció de l’ens de salut a participar-hi per explicar el seu. Consideren que aquesta és la fórmula perquè la ciutadania estigui informada i cadascú es formi la seva opinió un cop escoltades les dues parts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *