Presenten a Solsona un relat generacional amb les dones pageses al centre

Es tracta de “Terra de dones. Pageses de Catalunya (2020)”, el primer llibre de la periodista freelance Laura Saula editat per Fonoll. L’acte tindrà lloc divendres a les 7 de la tarda al saló de les Homilies d’Organyà de la biblioteca.

L’obra pretén ser un homenatge a les dones pageses com a incansables treballadores dins i fora de la llar, pilars del desenvolupament rural i veritables actius del territori. El llibre sorgeix arran d’un article publicat al magazín La Mira que dibuixa un mosaic generacional a través de vuit pageses d’arreu del país, amb imatges del fotoperiodista Jordi Borràs.

La presentació de divendres a Solsona comptarà amb dues de les protagonistes: la solsonina Marta Borràs, responsable d’una granja de porcs ecològics, i Maria Casòliva, de Sanaüja, dedicada a les pomes ecològiques i a la cria de conills. En l’acte també hi intervindran l’alcalde, David Rodríguez, i, telemàticament, Meritxell Serret, primera consellera d’Agricultura, que signa el pròleg juntament amb l’actual titular del Departament, Teresa Jordà.

Per assistir a l’acte es recomana reservar lloc amb antelació enviant un correu electrònic a biblioteca.solsona@ajsolsona.cat, trucant al 973483839 o presencialment a l’equipament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *