El Consell Comarcal obre avui el termini per sol·licitar ajudes de menjador i transport escolar pel curs vinent

Els alumnes que no tenen escola al seu municipi poden sol·licitar les beques obligatòries amb ajudes del 100% del cost del servei de menjador. Pel que fa al transport, si no hi ha línia de transport escolar col·lectiu poden demanar una ajuda pels quilòmetres que hi ha entre el seu domicili i el centre escolar. Si tenen autobús, poden demanar una ajuda pel trajecte des de casa seva fins a la parada sempre que la distància sigui superior a 3 quilòmetres.

Els alumnes que tenen escola al seu municipi poden sol·licitar les beques no obligatòries, que es concedeixen en funció de criteris socioeconòmics i que poden oscil·lar entre el 70% i el total del cost pel que fa al menjador. Les ajudes de transport es poden demanar si el domicili és a més de 3 quilòmetres del centre educatiu.

Si un estudiant viu en un entorn rural i el Consell Comarcal li denega la beca per motius socioeconòmics, podrà beneficiar-se d’una ajuda de fins a un 50% del cost de menjador de la Diputació de Lleida. Per aspirar-hi, és imprescindible presentar-se a la convocatòria del Consell Comarcal, ja que és l’ens qui ho tramitarà amb la Diputació de Lleida.

Les ajudes de menjador i transport escolar pel proper curs es poden demanar fins a final de mes a través de la seu electrònica del Consell Comarcal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *