Òmnium Solsonès convoca la quinzena edició dels Premis Drac

La gala se celebrarà el 21 d’abril i les millors obres de les modalitats de prosa i poesia es guardonaran amb 600 euros cadascuna.

Han de ser treballs originals, inèdits, que no hagin estat premiats en altres concursos ni pendents de veredicte i no pot tenir compromesos els drets d’edició. Cada autor pot presentar com a màxim una obra per modalitat, que en el cas de la poesia no pot superar els 70 versos i en la prosa, el conte o relat curt ha de tenir una extensió màxima de cinc fulls DIN-A4 per una cara, amb cos 12 i interlineat 1,5. S’han de presentar cinc còpies de cada treball sense signar a dins d’un sobre acompanyats del full de participació, on cal posar nom i cognoms, NIF, adreça, telèfon i correu electrònic. A la part exterior del sobre hi ha de constar el títol, el pseudònim i la modalitat. Cal fer arribar les obres al Consell Comarcal fins al 3 de febrer.

El jurat estarà format per professionals del món de les lletres i membres d’Òmnium Cultural. El lliurament de premis i el veredicte es farà públic a la gala del 21 d’abril. Els treballs premiats quedaran en propietat d’Òmnium Solsonès mentre que els altres es podran recollir al Consell Comarcal a partir del 5 de maig. No podran prendre part al certamen els autors guardonats en les últimes cinc edicions dels Premis Drac. Per a qualsevol dubte o consulta podeu trucar al 616 237 948, 616 237 948. L’any passat es van presentar 56 treballs de prosa i 37 de poesia i els guanyadors van ser la jove solsonina Júlia Garcia Angrill i Agustí Masip Vidal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *