Obertes les inscripcions al Concurs de flors als balcons de Solsona

La trenta-tresena edició manté les mateixes bases que les edicions anteriors i repartirà 990 euros en premis: 180 per a la millor façana, un primer premi dels balcons valorat en 90 euros i 12 domicilis més amb 60 euros cadascun. Les jardineres i els testos han d’estar col·locats a la part interior dels balcons, tal com estableix l’Ordenança municipal de convivència ciutadana.

Les inscripcions es tancaran el dia 17 i el jurat passarà a fer les valoracions entre els dies 21 i 30. Es poden fer presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, per telèfon al 973480050 o per correu electrònic a ajuntament@ajsolsona.cat especificant el nom, l’adreça i el telèfon de contacte. El lliurament de premis serà al setembre. L’any passat hi van participar 26 habitatges.

El Concurs de Flors als Balcons s’emmarca en la iniciativa Viles Florides. L’impulsen les regidories de Cultura i de Parcs i Jardins per fomentar la participació dels veïns en l’ornamentació floral i vegetal de la ciutat, que es considera beneficiosa tant per a la imatge del municipi com per a la qualitat de vida de la població.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *