El Corpus de Solsona torna a plaça després d’un any sense celebració

Ahir la imatgeria folklòrica es va desplegar de nou al lloc de sempre, a la Plaça Major, tot i que només el van poder presenciar unes 140 persones designades per sorteig. L’alcalde, David Rodríguez, es mostrava molt satisfet de poder celebrar Corpus amb certa normalitat:

L’Agrupament Escolta i Guia Pare Claret, per la seva banda, va tornar a fer la catifa de flors a la plaça de Palau, amb el lema “El lleure és segur”. Aquest cop, però, la processó no la va trepitjar ja que es va fer a l’interior de la Catedral. Per compensar que no es van poder fer les pujades i baixades, l’Orquestra Patinfanjàs va interpretar els pasdobles dels gegants abans i després dels ballets i la final també es va fer a la mateixa plaça Major. Durant els ballets, interpretats per la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, l’àliga va homenatjar el personal sanitari, i especialment, els treballadors i usuaris de la residència Hospital Pere Màrtir Colomés, que va patir un brot important a principis d’any:

Un cop superat el Corpus, la ciutat ja té la mirada posada a la Festa Major. David Rodríguez confia que els actes puguin ser més lluïts si la situació acompanya. Amb tot, caldrà veure com evoluciona la pandèmia a la ciutat en els propers dos mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *