Oberta la vuitena edició del LEADER Pràcticum Odisseu per a joves universitaris

El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central informa que ja està oberta aquesta iniciativa que vol incentivar l’estada de joves universitaris en pràctiques remunerades a empreses i entitats situades en municipis rurals. L’objectiu és promoure el retorn i l’establiment d’aquests joves a les zones rurals.

Fins al 9 de març, les empreses i institucions situades en municipis rurals que puguin oferir un lloc de pràctiques remunerades poden presentar la seva oferta a través de la pàgina web d’Odisseu. Entre el 14 de març i el 14 d’abril, els estudiants que vulguin participar al Pràcticum Odisseu podran consultar totes les ofertes i enviar la seva candidatura.

La durada de l’estada de pràctiques és d’un mínim de 300 hores, que s’han de fer abans del 15 de setembre. La remuneració s’ha incrementat a 7 euros bruts l’hora, que a l’empresa li costarà tan sols 2,8 euros l’hora ja que la resta es finança amb els Ajuts al Pràcticum.

El Pràcticum Odisseu compta amb el finançament del Departament d’Acció Climàtica i el FEADER i el suport de la Direcció General de Joventut, la Secretaria d’Universitat i Recerca i l’AGAUR. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a l’adreça practicum@odisseujove.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *