L’índex de rebrot de coronavirus a Solsona dobla la mitjana catalana

Amb 16 positius més i set grups de l’Institut Francesc Ribalta confinats, l’índex de rebrot arriba a la xifra rècord de 980, molt per damunt dels 438 punts de la mitjana del país. Des de divendres passat, el Centre Sanitari ha detectat 16 positius: nou d’entre les 59 PCR de divendres i 7 més aquest dilluns a partir de 47 proves. El brot es concentra a l’Institut Francesc Ribalta, on els grups confinats han anat augmentant fins als 7 actuals, amb 10 positius i 125 alumnes i 2 professors confinats. Pel que fa a la resta de centres escolars, Setelsis té una persona positiva els últims 10 dies i una de confinada; el Vinyet, un confinat; i Arrels Primària i Secundària, un positiu confirmat cadascun els darrers 10 dies.

Els positius detectats presenten símptomes lleus i tenen edats compreses entre els 11 i els 60 anys. El Centre Sanitari subratlla que no hi ha cap cas de coronavirus entre els usuaris de la residència, la qual cosa posa de manifest el rigor amb què s’estan adoptant les mesures de seguretat anticovid a l’Hospital Pere Màrtir Colomés.

Davant d’aquesta situació, les autoritats locals i la direcció del Centre Sanitari fan una crida a la responsabilitat i demanen a tothom que limiti els desplaçaments no essencials i que eviti al màxim les trobades socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *