L’Esplai Riallera posa en marxa una campanya de mecenatge per renovar el porxo del campament de la Ribera Salada

Fa 50 anys el germà Jaume Vergés, que havia creat la Coral Infantil Riallera 5 anys enrere, va organitzar els primers campaments. Primer van ser a la Font de Sant Ferran, però poc després ja es van traslladar a la Ribera Salada, on s’han mantingut fins a l’actualitat, i han esdevingut l’activitat estrella de l’Esplai. Cada juliol, més d’una seixantena d’infants en gaudeixen.

Un dels elements que fan especials els campaments és el porxo, que ha servit d’espai polivalent. Amb tot, per motius de seguretat s’ha cregut convenient refer-lo. Es tracta d’una obra molt costosa i necessària per garantir la continuïtat dels campaments. És per això que l’Esplai Riallera ha iniciat un mecenatge per recollir aportacions econòmiques que ajudin a subvencionar el cost de la infraestructura.

La inauguració del nou porxo serà el dissabte 27 de maig en el marc de la celebració dels 50 anys dels Campaments. La festa serà al mateix terreny de la Ribera Salada, és oberta a tothom, arrencarà a 2/4 d’una del migdia i finalitzarà a 2/4 d’11 de la nit. Es farà un dinar popular, una tarda de jocs amb els infants i les seves famílies, concerts acústics i un sopar amb entrepans. També hi haurà una exposició de fotografies i un llibre de records. Tota la informació detallada es pot trobar als comptes d’Instagram @esplairiallera i @mecenatge_riallera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *