Els Quadrells, a La Molsosa, acollirà la segona edició de Bosc(o) Sonor el dia 25

Es tracta d’una trobada d’art, filosofia i música en viu al bosc, que vol reivindicar la cultura i l’art a les zones rurals, contínuament excloses del circuit cultural. Comptarà amb artistes de diferents disciplines artístiques: Adelaida Henao amb dansa contemporània; la cineasta Katia Popova amb projeccions de cinema documental i un concert de música d’Adriana i Silvia Ospina. També hi haurà parades d’artesania, es podrà visitar l’obra immersiva de l’Orri  dels Èns i un tast de vins i begudes de productes de Territori de Masies.

El Bosc(o) Sonor començarà el dia 25 a les 4 de la tarda i s’allargarà fins a la nit. És un acte conjunt entre l’Orri dels Èns, Territori de Masies i l’Associació Cultural d’Els Quadrells. L’entrada costa 12 euros i es pot comprar anticipadament a la botiga virtual de Territori de Masies o bé el mateix dia en efectiu.

Forma part del projecte cultural Equinnoci per a la transformació social i l’enfortiment comunitari dels pobles rurals del baix Solsonès i rodalia. Es basa en la representació i promoció de la importància del procés que simbolitzen els equinoccis, moment de transició cap a l’estat de màxim repòs o de màxima maduresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *