Les piscines municipals de Solsona obriran portes diumenge amb un pòsit terrós al fons però amb totes les garanties de qualitat

La impossibilitat de buidar la piscina completament per la situació de sequera ha fet que, malgrat els treballs intensius de neteja amb robots de succió i la feina manual dels operaris les últimes setmanes, la piscina no ofereixi l’aspecte desitjable. Ho ha volgut posar de relleu l’alcaldessa, Judit Gisbert, per tal que els usuaris en siguin conscients. Gisbert destaca que és una qüestió únicament estètica, ja que l’aigua és neta i compleix tots els paràmetres que exigeixen els controls de qualitat. L’única diferència és que enguany no s’ha pogut fer la neteja a fons habitual i no s’ha pogut pintar tota la superfície del vas.

Al marge d’això, els últims mesos s’han executat diverses obres de millora de les instal·lacions. La més destacada és la supressió de les barreres arquitectòniques, amb una entrada directa des del carrer i sense escales. A la banda esquerra de l’entrada hi ha la taquilla, que comparteix espai amb el quiosc, i a la dreta, un vestidor adaptat i dos lavabos nous, un dels quals també adaptat.

Pel que fa a l’entorn, s’ha arranjat l’enjardinament de l’entrada, s’han plantat vuit moreres més per ampliar les zones d’ombra i s’ha instal·lat gespa artificial a l’única franja que quedava pendent. Així mateix, s’han substituït les dutxes exteriors, s’han modernitzat els bancs i s’han adquirit para-sols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *