Les piscines municipals de Solsona estrenaran una entrada més accessible

És una de les principals novetats d’aquesta temporada, juntament amb lavabos nous i un vestidor adaptat. L’accés serà a peu pla, des del carrer i sense escales. També s’ha millorat l’entorn amb l’arranjament de l’espai enjardinat i la plantació de 8 moreres més per ampliar les zones d’ombra.

Tot i que la previsió inicial del consistori era destinar una inversió de 250.000 euros per reduir el vas de la piscina gran, s’ha desestimat en tant que el cost era molt superior. Aquests diners s’han reinvertit en aquestes millores que s’estan acabant de realitzar. Tampoc s’ha pogut buidar del tot la piscina a causa del decret de sequera. És per això que s’ha repintat una franja d’un metre des de la superfície. D’altra banda, se segellaran esquerdes per on es registrin fuites d’aigua.

Inscripcions obertes a les activitats ludicoesportives

D’altra banda, l’Ajuntament ha obert les inscripcions a les activitats ludicoesportives per a infants i joves de 3 a 16 anys. Començaran el dia 26 de 9 a una i s’allargaran una setmana més, fins a l’1 de setembre. Els cursets de natació es combinaran amb la pràctica de diferents esports, jocs de taula, tallers, activitats audiovisuals i descoberta de l’entorn. Una altra novetat és el servei de canguratge gratuït de 8 a 9 del matí i d’una a dues del migdia. S’emmarca en el projecte “Entretemps” del Consell Comarcal per reforçar els serveis de cura fora de l’horari escolar i facilitar la conciliació de les famílies. Les places són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció. Pel que fa a les inscripcions a les activitats ludicoesportives, es poden cursar en línia al web piscinesmunicipals.ajsolsona.cat o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament fins al dia 23. A partir del 25, es faran a la recepció de les piscines. Es poden apuntar per setmanes fins al dimecres anterior a la setmana d’inici, sempre que hi hagi places lliures.

Propostes per al públic adult

Les piscines municipals de Solsona obriran el dia 25. Les activitats per al públic adult seran a la tarda: de 3 a 4, cursets de natació i de 4 a 5, aiguagim. També hi haurà carril lliure de natació de dilluns a divendres a partir de 2/4 de dues i el cap de setmana, a partir de les 11 del matí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *