Les agrupacions comarcals de Junts al Solsonès, Bages, Berguedà i Baix Llobregat reivindiquen millores a la C-55 i la C-16 per tenir una bona connexió amb la capital del país

Alcaldes i regidors de la Catalunya Central reclamen l’alliberament del peatge de la C-16, el desdoblament integral de la C-55 entre Callús i Abrera i el de la C-16 entre Berga i Bagà. Consideren clau donar solució a aquests dèficits històrics en inversions de les infraestructures viàries per garantir el desenvolupament econòmic d’aquestes comarques.

Quan es compleixen 25 anys de l’acord unànime al Parlament pel desdoblament integral de la C-55, assenyalen que només s’han fet millores puntuals en la seguretat viària. En aquest sentit, emplacen la ciutadania a mobilitzar-se i als partits polítics locals a liderar-ho. El diputat de Junts al Parlament David Saldoni posa èmfasi en el desdoblament integral de la C-55 entre Callús i Abrera:

Un altre aspecte en el qual posen l’accent és en l’alliberament del peatge de la C-16. Des de Junts subratllen que 4 dels 5 peatges que queden a Catalunya afecten les comarques centrals en el seu principal eix de comunicació: el túnel del Cadí, el peatge de la C-16, els de Rubí i els túnels de Vallvidrera. En aquest sentit, reclamen a la Generalitat que rescati els peatges i, mentrestant, implanti una bonificació del 100% pels residents al Bages, el Berguedà i el Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *