L’alcalde de Solsona i altres batlles republicans de la demarcació de Lleida denuncien que Ramon Tremosa fa campanya com a conseller

David Rodríguez i els alcaldes i alcaldesses de Tàrrega, Cervera, Torà i Peramola han expressat en una carta al director al diari Segre el que consideren menyspreu institucional per part del titular d’Empresa i Coneixement a la Generalitat. Dimecres passat Tremosa va fer una visita institucional al Solsonès, en diverses empreses i organitzacions solsonines, a la qual l’alcalde de Solsona no va ser convocat i se’n va assabentar extraoficialment. Ho explica David Rodríguez:        

Sorpresa, incredulitat i decepció són els adjectius amb els quals els alcaldes qualifiquen aquesta pràctica de Ramon Tremosa, que, expliquen, ha tingut lloc des que va assumir la conselleria d’Empresa i Coneixement, però que s’ha accentuat des que es va conèixer que seria el candidat de Junts a les eleccions del 14-F per Lleida. Lamenten que, en canvi, sí que es van avisar els regidors de Junts d’aquests pobles així com els alcaldes d’aquesta formació dels municipis que ha visitat.

Els alcaldes no entenen ni comparteixen el menyspreu institucional cap al món local que no és del seu partit i ho consideren un greuge per als seus municipis i una falta de respecte institucional i cap als veïns. Els batlles defensen que són els representants més directes dels seus veïns i que coneixen com ningú les seves preocupacions i problemàtiques i que són conscients que són alcaldes per a tots els habitants del municipi, independentment de si els han votat o no. En aquest sentit, destaquen que la campanya electoral no dona carta blanca al menyspreu institucional i exigeixen respecte cap als seus veïns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *