L’Ajuntament de Torà es personarà com a acusació particular en el cas de presumpta corrupció de l’exalcaldessa Mercè Valls

Recordem que està acusada de retirar prop de 3.000 euros i cancel·lar un compte de l’Associació de Municipis de la Vall del Llobregós.

L’entitat es va crear l’any 2010 i està formada per una desena de pobles de la zona, entre els quals, del Solsonès, Biosca, Pinós i La Molsosa. El passat mes de maig, l’antic equip de govern, amb Magí Coscollola al capdavant, va assabentar-se de la cancel·lació del compte i va denunciar  l’anterior alcaldessa. 

Ara, el nou equip de govern, liderat per Isabel Torres, d’Ara Torà, ha decidit personar-se com a acusació, a través d’un acord de ple celebrat ahir, perquè s’aclareixi tot plegat. L’acord es va aprovar per unanimitat, amb els vots favorables dels 6 regidors assistents a la sessió. No hi van participar els dos regidors independents d’Ara Pacte Local, un dels quals la mateixa Mercè Valls, i un regidor d’Ara Torà.

Recordem que l’acusada està sent investigada pels delictes d’usurpació de funcions, falsedat documental i apropiació indeguda. A principi d’any, la Fiscalia Provincial de Lleida va traslladar la denúncia al Jutjat de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *