L’Ajuntament de Riner celebra l’adjudicació de les obres de la variant de Su

La Diputació de Lleida arranjarà el tram comprès entre els quilòmetres 10 i 11 de la LV-3002 al seu pas per Su. L’alcalde de Riner, Joan Solà, ho valora molt positivament ja que és un projecte reivindicat durant molts anys per l’Ajuntament, que ho considera una entrada a la comarca i un eix important que connecta la C-55 amb la carretera de Biosca. En aquest sentit, Solà destaca que contribuirà a la dinamització econòmica i turística del municipi en tant que millorarà la connexió entre Cardona i el Santuari del Miracle, dos punts turístics i culturals de primer ordre. L’altre avantatge és la millora de la seguretat. Joan Solà:

  La construcció de la nova variant de Su substituirà els revolts actuals per una llarga corba que afavorirà una conducció més còmoda i segura. Els treballs, adjudicats a l’empresa Pasquina, tenen un termini d’execució de 6 mesos i un pressupost de prop de 570.000 euros.

L’alcalde de Riner destaca que aquest tram de carretera era un escull perquè la Diputació de Barcelona arrangés el tram de la BV-3002 entre la finalització del terme municipal de Riner i fins a Cardona. Joan Solà assenyala que ara els esforços s’hauran de centrar en la reivindicació d’aquest tram per tal que el vial que connecta la C-55 i la carretera de Biosca quedi íntegrament en bones condicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *