El govern del Consell rebutja entrar per urgència una moció de la CUP que afirma que els treballadors de l’ens estan cobrant per sota del que els pertoca per llei

En el ple de gener, els cupaires ja van alertar que estan convençuts que les nòmines del personal no s’estan fent bé des del 2008, amb salaris més baixos segons el que marca la llei de pressupostos de l’Estat. Des de la CUP subratllen que aquesta situació s’agreuja més en el cas de persones amb sous més baixos com les treballadores familiars, una reivindicació salarial que la plantilla del Consell ha posat damunt la taula les darreres setmanes. El conseller comarcal de la CUP Oscar Garcia explica el contingut de la moció:

Van caldre dues votacions per rebutjar la urgència d’introduir aquesta moció al ple, que es van tancar amb empat a nou vots entre govern i oposició –faltava un conseller comarcal de l’oposició al ple-, i va haver de ser el vot de qualitat de la presidenta el que decantés la balança. Sara Alarcón exposa els seus arguments:

A més, Alarcón va destacar que la manca de documentació podria fer que acabessin prenent decisions equivocades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *