L’Aj. Solsona dona el vistiplau al conveni de col·laboració amb el CCS per a l’execució de les obres de l’Illa Cultural

Aquest punt va rebre el suport dels regidors d’Esquerra i el PSC en el ple d’ahir al vespre mentre que Junts i la CUP s’hi van abstenir. El consistori cedeix temporalment els immobles de Cal Manel i Cal Metge Solé a l’ens intermunicipal per tal de poder aconseguir un ajut dels fons europeus Feder que no poden tramitar els municipis de menys de 20.000 habitants i, per tant, s’ha de canalitzar via Consell Comarcal. Es tracta d’una subvenció de 746.000 euros que permetrà assumir els treballs per instal·lar en aquest indret la Casa del Carnaval, un alberg de joventut i un camp de treball.

Des d’Alternativa per Solsona-CUP creuen que amb aquest conveni l’Ajuntament perd el control sobre aquest equipament. Pilar Viladrich:

En canvi, des del PSC, la regidora Encarna Tarifa es mostra partidària de la col·laboració entre institucions: 

Des de Junts s’abstenen en aquest punt entenent que l’Ajuntament no té ben definit què vol a l’Illa Cultural. Marc Barbens:

Per la seva banda, l’alcalde, David Rodríguez, defensa que els usos d’aquest espai estan molt clars:

L’alcalde ha avançat que aquesta setmana ha mantingut converses amb la Secretaria de Joventut per concretar el projecte de l’alberg de joventut que s’ubicarà en aquest espai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *