Els Serveis Funeraris municipals presenten noves opcions per a les famílies usuàries i la ciutadania en general

L’Ajuntament de Solsona ha convocat dues presentacions per a la setmana que ve. La més destacada serà dissabte a les 7 de la tarda a la biblioteca. S’hi donarà a conèixer el nou Servei d’Acompanyament al Dol, que s’oferirà amb professionals de l’espai terapèutic Matís. L’alcalde, David Rodríguez, assenyala que aquesta és una prioritat dels serveis funeraris per aquest mandat.

En aquest acte, a més de l’alcalde, David Rodríguez, i la psicòloga i psico-peda-goga Montserrat Casas, també hi participarà la també psico-peda-goga Anna Maria Agustí, especialitzada en la matèria. Agustí, cofundadora de Grups d’Acompanyament al Dol de Lleida, hi pronunciarà una xerrada titulada “Cal acompanyar a transitar el camí del dol?”.

D’altra banda, dijous que ve a les 5 de la tarda el Casal Cívic acollirà la presentació d’una aplicació mòbil de descàrrega gratuïta que permet estar al dia de les defuncions i els funerals i, fins i tot, enviar notes de condol a les famílies. Amb aquesta novetat es vol donar resposta a una demanda històrica de molts ciutadans per rebre amb més facilitat la informació dels funerals.

L’aplicació, que es diu Solidalis, ja es pot descarregar. La informació de Solsona és gestionada directament pels Serveis Funeraris municipals. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *