L’Agrupació de Geganters de Solsona elimina el requisit d’haver d’estar empadronat a la ciutat per ballar el ball de bastons

En les properes setmanes s’obrirà el termini per a les llistes d’enguany i ja no es limitarà només als infants solsonins sinó que s’hi podran apuntar tots les nens i nenes que enguany compleixin els 7 anys que ho vulguin. Es tractava d’una norma interna que s’havia fixat únicament amb el ball de bastons i no amb la resta de danses arran de la sobredemanda que hi havia. Uns anys enrere, les famílies fins i tot apuntaven els infants al ball de bastons en néixer, i això generava unes llistes molt llargues. És per això que en el seu moment l’Agrupació de Geganters va optar per posar aquesta restricció de l’empadronament. El macip major, Roger Davins, explica perquè s’ha optat per retirar la norma:

També caldrà veure com afecten a la participació a la Festa Major de Solsona els canvis en el calendari escolar, ja que el curs començarà el 5 de setembre. Amb tot, a Solsona els dies centrals, el 8 i el 9 de setembre, són festa local i, per tant, seran no lectius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *