L’Agència posa en marxa una campanya per facilitar el relleu de botigues per jubilació

Aquest matí han presentat la iniciativa “De mà en mà” a la Perfumeria Torres, la primera que s’hi suma. En 5 anys a Solsona es jubilaran 19 botiguers, 14 dels quals al nucli antic, on hi ha el principal eix comercial de la ciutat. De fet, sis d’aquests establiments continuen oberts per la jubilació activa dels seus responsables.

Com dèiem, la primera botiga de Solsona que se suma a la campanya és la Perfumeria Torres. La Carme Torres, que es jubilarà a final d’estiu, porta més de 40 anys al capdavant:

El regidor de Desenvolupament Local de Solsona, Ramon Montaner, explica la situació de partida de la campanya:

D’una banda, la campanya publicita els casos de negocis en relleu a través de les xarxes socials municipals per amplificar-ne l’altaveu i que arribin a persones emprenedores. Ho explica Aleix Solé, dinamitzador comercial de l’Agència:

A més, se’ls proporcionarà formació a mida. D’altra banda, les publicacions enllaçaran a un web amb tota la informació detallada dels negocis que busquen relleu. Tot plegat es farà sota una imatge gràfica comuna però amb la fotografia personalitzada del botiguer que es jubila, dissenyada per Olga Montilla i Erika Escudero. Escudero explica de quina idea parteix el disseny:

Així, en cada comerç en traspàs s’hi instal·larà un vinil de tons vius i contrastats per destacar la vitalitat i l’optimisme d’aquest sector.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *