L’Agència ofereix suport en la sol·licitud d’habilitació professional de personal auxiliar d’atenció a les persones dependents

Qui tingui experiència en aquest camp sense disposar de la titulació d’abans del 31 de desembre de 2017, té temps fins a final d’any per obtenir l’acreditació que permet treballar en aquesta ocupació. Hi ha dues opcions. Si es té una experiència laboral d’almenys 3 anys amb un mínim de 2.000 hores treballades l’últim any o bé haver fet un mínim de 300 hores de formació relacionada amb les competències professionals, pot demanar l’habilitació excepcional. Si no es compleixen aquests requisits mínims, es pot demanar l’habilitació provisional i signar una declaració responsable comprometent-se a fer la formació i passar per un procés d’acreditació de competències. També poden demanar la provisional les persones sense experiència abans del 2017 però que estiguin contractades des del 25 de març del 2020 a causa de la crisi sanitària de la Covid.

Les persones que necessitin suport per sol·licitar aquesta acreditació poden contactar amb el Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local per correu electrònic, a serveiconnectem@adlsolcar.cat o trucant al 973481009.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *