L’Agència de Desenvolupament Local recupera la figura del tècnic de dinamització del nucli antic

El navarclí Aleix Solé és la persona guanyadora del concurs de selecció d’entre les 17 persones que s’hi van presentar per cobrir aquesta plaça vacant des del setembre del 2019.

Si bé les funcions de l’anterior dinamitzador van ser cobertes internament, Aleix Solé les desenvoluparà més àmpliament. La seva tasca consisteix en la dinamització socioeconòmica, empresarial i comercial del nucli antic, inclosos el teixit comercial i el mercat, sempre en cooperació i coordinació amb entitats i agents públics i privats. També és el responsable d’impulsar l’Illa Cultural i de desplegar Solsona CO, el Pla director de promoció econòmica.

Aleix Solé és historiador amb un màster en gestió del patrimoni cultural i té experiència com a cap d’àrea d’educació, cultura i joventut al Consell Comarcal del Bages, dinamitzador d’un casal de joves per a l’Ajuntament de Manresa i tècnic en l’àmbit de la gestió cultural del monestir de Sant Benet de Bages. És una plaça subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als barris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *